به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر کاظم ندافی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این مطلب گفت: شستشوی دست با آب و صابون بعد از رفتن به توالت و قبل از خوردن غذا از سرایت این بیماری به بدن جلوگیری میکند.
وی افزود: افراد باید از سبزیجات گندزدایی شده استفاده کرده و از خوردن سبزیجاتی که در برخی اماکن به صورت آماده عرضه میشوند جلوگیری کنند.
ندافی با اشاره به ضرورت جداسازی غذاهای پخته از خام توسط خانمهایی که آشپزی میکنند، اظهار داشت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر شیوع این باکتری در افراد کشور ثبت نشده است و موارد فوق برای آمادگی مقابله با شیوع احتمالی ذکر میشود.